Znáte valašskou pomazánku? Tak si ji pojďte připravit, je krémová, lahodná a o něco zdravější, protože je z tvarohu a ne z majonézy.
Urodilo se vám letos velké množství cuket a už jste vyzkoušeli všechny možné pokrmy a koláče z nich? Znáte také cuketové karbanátky? Když je usmažíte, přidáte brambor, tatarku a salát, máte oběd jako lusk pro celou rodinu.
Pálivá, kyselá a voňavá. Pekingská polévka Suan La Tang patří k nejoblíbenějším čínským jídlům. Prohlédněte si recept s postupem.
Jedno jídlo, tisíc možností. Zapečené těstoviny jsou sytá klasika, která chutná vždycky jinak a které zvládne každý kuchař podle tohoto receptu.
Chuťovka z plechu – bramborové plátky se sýrovou zlatavou krustičkou. K tomu dip podle chuti. Brambory jsou univerzální a dají se připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte tento nový – bramborové plátky na strouhaném sýru.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Ikonu korejské kuchyně Kimchi polévku. Lze jej koupit v některých obchodech nebo si jej připravte sami podle našeho dalšího receptu!
Tohle nejsou obyčejné pečené brambory, ale vytuněná dobrota. Vyzkoušejte dvakrát pečené brambory jako přílohu nebo samotné.
Fenomén zejména 70. a 80. let, tedy doby socialismu, kdy v tehdejším Československu originální asijské suroviny běžný smrtelník zkrátka nesehnal. To je „česká čína“.
Retro kempink salát promlouvá vůní dřívějších časů, kdy jste ho jedli z papíru rovnou rohlíkem. Postup přípravy je velmi snadný. Vyzkoušejte i tipy na moderní úpravu.
Pho Bo je tradiční vietnamský hovězí vývar, který postaví na nohy opravdu každého! Trpělivost se každopádně vyplatí, uvařit tuto polévku sice trvá déle, ale s naším receptem s postupem krok za krokem to zvládnete snadno.
Čas, kdy se majitelé zahrádek zdraví slovy „Nechceš cuketu?“, je v plném proudu. Recept na netradiční, ale chutné zpracování se jistě hodí.











