Často přehlížena a v kuchyni méně známá. Řeč je o vepřových líčkách – obvykle se připravují hovězí líčka. Prohlédněte si recept s postupem na vepřová líčka.
Není řízek jako řízek a proto si dnes připravíme kuřecí křupavý řízeček na dubajský způsob s alternativní strouhankou. Recept a postup přípravy.
Věděli jste, že játra patří mezi nejvýživnější potraviny? Ať už nejraději připravujete kuřecí, krůtí, prohlédněte si recept s postupem na nejjemnější smažená játra s opečenými bramborami a zajímavým kořením.
Křehoučké jogurtové řízečky – recept s postupem přípravy na řízky, které jsou marinované v domácí marinádě, kterou připravíte z bílého jogurtu a vhodného koření.
Pokud také milujete cibulové kroužky, tento tip na recept by mohl být přesně pro Vás. Připravíme si totiž cibulový květ. Cibuli nařežeme křížem, obalíme a usmažíme. Cibule se krásně rozevře jako květ – je to taková chuťovka s domácím dipem nebo efektní příloha.
Připravovala jsem doma masovo – bramborové placičky, tak jsem se rozhodla podělit o recept. Je to jednoduché a velmi chutné jídlo. Tyto křupavé placičky jsem konkrétně připravovala z kuřecího.
Prohlédněte si recept s postupem na autentické kubánské tostones a podávejte s česnekovou omáčkou Mojo! Takovou pochoutku jste ještě zaručeně neměli.
V českých končinách je maso stále jednou z nejčastěji používaných potravin. To králičí je považováno za jedno z nejdietnějších – u nás doma je velmi oblíbené. Samozřejmě mají jídla z králíka i svou skupinu odpůrců s argumenty, že je králík vysušený a bez masa. Nutno podotknout, že u nás doma se tedy nikdy nic podobného nestalo 🙂
Svíčková na smetaně je královnou české kuchyně. Prohlédněte si recept včetně postupu přípravy na podle našeho tradičního receptu.
V dnešním receptu se zaměříme na přípravu z domácích surovin. Připravíme si dle receptu a postupu plněné bramborové placky. Maso si nameleme a připravíme placky pro masožravce.
Cibulové karbanátky jsou pokrmem oblíbeným v mnoha zemích. Cibule jakožto hlavní surovina v nich bývá kombinována s dalšími ingrediencemi, jako jsou brambory, vejce či strouhanka.