Palačinky jsou klasika, na které si pochutnají malí i velcí strávníci. My vám ale přinášíme ještě lepší verzi: Jablečné palačinky podle receptu s postupem
Z dýně lze připravit spoustu pokrmů a jedním z mých oblíbených jsou dýňové palačinky. Můžete je uvařit podle tohoto receptu a dochutit či ozdobit dle vlastní chutě a fantazie.
Usmažit dobré palačinky může být těžší, než se zdá. Zkuste to podle tohoto receptu krok po kroku. Přidejte jahodový žahour a máte skvostný dezert nebo svačinu.
Vím, že děti milují ty nejjednodušší a nejobyčejnější palačinky, většinou samotné – my máme ale rádi trochu změnu a proto si uděláme ty tvarohové zapečené s bílkovou pěnou, třeba zachutnají i dětem.
Palačinky na slano? Ale jistě, a ještě k tomu zapečené. Nepotřebujete k tomu nic speciálního, stačí vymést lednici. Inspiraci najdete v tomto receptu s postupem.
Máte chuť na palačinky, které budou nadýchané a zároveň krásně tenké? Tak to jste u nás správně! My máme ten pravý recept.
Pečené palačinky se švestkami jsou jednoduchým a efektním dezertem. Díky zapékání získají nadýchanou texturu a karamelizovaný povrch. Připravíte je snadno podle receptu s postupem krok za krokem – a získáte sladký pokrm, který potěší rodinu i hosty.
Palačinky nejen pro všechny malé princezny – to jsou palačinky s kapkou rumu. Ničeho se nebojte, rum se na pánvi vypálí.
Slaná verze palačinek otevírá zcela nové možnosti – takovéto palačinky jsou skvělým obědem či večeří. Lze si je připravit na mnoho způsobů, například „po italsku“ jako pizzu, sýrové, se špenátem, s náplní à la langoš.
Prohlédněte si recept s postupem na povýšené palačinky o čerstvá jablka a tvarohovou náplň! Už se na ně nikdy nebudete koukat, jako na obyčejnou snídani.
Slané palačinky slaví v posledních letech úspěch. Díky variabilitě chutí, snadné přípravě a možnosti využít i zbytky z lednice se stávají čím dál populárnějšími. Na rozdíl od sladké verze, kterou si vychutnáváme k snídani nebo jako dezert, slanou podobu můžeme připravit k obědu, svačině i večeři.











