Křupavá ryba v těstíčku podle anglického receptu. V těstíčku je pivo a soda, díky tomu je pak krásně ryba křupavá. Jednoduchý a dokonalý pokrm.
Pomazánka z grilovaných makrel má neobyčejně svůdné aroma a chutná ještě o to lépe! Díky jednoduché úpravě ryb si na této delikatese výborně pochutnáte. Prohlédněte si recept s postupem na pomazánku z grilované makrely.
Staročeský recept na buřty na pivě, které pečeme v pekáči s bohatým zeleninovým základem, buřty a tmavým nebo polotmavým pivem.
Tato jambalaya ve stylu Wisconsin kombinuje jemné kuře, krevety a klobásu s čedarem v chutném, rychlém jídle, které je hotové za 30 minut. Jedná se o recept na jídlo z jednoho hrnce z běžných surovin. Tato rychlá jambalaya plná kuřete, krevet a uzené klobásy s čedarem je ideální volbou na večeři
Vepřové kotlety v pivní omáčce jsou v Čechách velmi oblíbenou variantou přípravy masa. Nejlepší jsou pak s domácí bramborovou kaší. Prohlédněte si recept s postupem na kotlety v pivní omáčce.
Tento jednoduchý recept na pivní spratky v housce na karamelizované cibulce s kyselým zelím přináší dokonalou mnohem lepšího párku v rohlíku. Hotovo za 30 minut! Grilované pivní spratky s karamelizovanou cibulí jsou klasickým letním pokrmem z Wisconsinu
Uvařte si na pivě tento gurmánský zážitek. Vepřové plátky v pivní omáčce s bramborovou kaší zaměstnají vaše chuťové buňky. Prohlédněte si recept s postupem na pivní plátky na přírodní způsob.
Připravte opravdu unikátní specialitu pro své hosty nebo výjimečné členy rodiny. Kuřecí rarášci v burgeru s coleslaw salátem. Prohlédněte si recept s postupem na kuřecí rarášky v burgeru s coleslawem.