Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Katův šleh s americkými brambory a uvařte toto jídlo jako kompletní oběd pro opravdové gurmány, kteří milují pálivou chuť, kterou znají z minulosti.
Neodmyslitelnou součástí českých slavnostních tabulí jsou obložené chlebíčky. A co si budeme povídat, rádi si je někdy dáme i jen tak. Tento dokonalý český vynález má svůj původ v začátku 20. století.
Zatoužili jste po nostalgické chuti? Pak si připravte párkový salát, který byl velmi oblíbený za socialismu. Dobrou chuť!
Připravte si pochoutku přímo z Řáholce. Rumcajs salát je velmi jednoduchý a tak výborný, že si ho budete chtít užívat stále dokola.
Časové zdlouhavý recept, který ale stojí za to. Připravte si trhané vepřové maso a k tomu výborný šťouchaný brambor na houb
Vyrobte si doma lahodnou českou klasiku, která se skvěle hodí k dobře vychlazenému pivku. Nakládaný hermelín máte hotový skoro hned.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Voňavá pečené kuřecí stehna na sušených houbách, podávejte toto skvělé masíčko se zapékanou rýží.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou pikantní pomazánku z kousku uzeného masa a křenu, která má říz a je vhodná hlavně k pivu.
Maso, které se rozpadá v ústech s naprosto dokonalou chutí. Upečte si vepřová žebra podle našeho receptu a užijte si božsky lahodný pokrm.
Vyzkoušejte originální chuť těchto řízků naruby se zeleninou Moravanka. Budete překvapeni, jak skvěle tento pokrm chutná.
Návod na přípravu jednoduché marinády na maso, které chceme druhý den grilovat. Hodí se na plátky masa, špízy i celé kusy.