Bramborový salát je stálicí slavnostních tabulí, nejen české, ale celé středoevropské kuchyně. Prohlédněte si recept a přísadu, kterou třeba do svého salátu nepoužíváte a vyzkoušejte.
Tuňák v našich kuchyních zdomácněl již před lety, dalo by se říci, že ihned po sametové revoluci. Nepatří v kuchyni tedy mezi nic neobvyklého. Tato pomazánka z tuňáka ovšem chuťově neobvyklá je – je totiž božská. Prohlédněte si recept s postupem.
Bramborový salát patří mezi krále kuchyně nejen české, ale i například německé, polské či rakouské. Prohlédněte si recept na ten na německý způsob. Můžete porovnat, který vám bude chutnat nejvíce.
vé zelí je košťálová zelenina, jejíž historie sahá až do dob starověkých civilizací. Věřili byste tomu, že jej staří Římané využívali i pro léčebné účely? Prohlédněte si recept na tento nejlepší zelný salát jaký znám…
Poctivá masová roláda je skvělá pochoutka pro celou rodinu. Prohlédněte si recept s postupem na tuto bohatou roládu!
Dokonalá, šťavnatá sekaná s vejci natvrdo. Je to velmi snadný a chutný recept, který miluje celá rodina. Tento recept zvládne i začátečník.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na pomazánku plnou bílkovin, kterou si připravíte z pár ingrediencí a vaše děti si jí určitě zamilují.
Vepřová pečeně na hořčici s domácími bramborovými knedlíky je jídlo, které si zamiluje každý milovník české kuchyně. Prohlédněte si recept s postupem a pochutnejte si také!
Připravte si hamburskou omáčku podle tohoto receptu s postupem doma a nechte se unést chutí, která vás vrátí do dětství!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Znojemskou hovězí pečeni a ucítíte chuť Moravy na talíři.