Každý z nás vaří doma tak, jak to chutná právě jeho rodině. A tak je to i s bramborovým salátem, všichni děláme ten pro nás nejlepší.
Frgál je valašský poklad, na který by se nemělo zapomínat. Upečte si ho doma podle receptu s postupem krok za krokem, zaručeně si pochutnáte. Dobrou chuť!
Jedno z nejlidovějších českých jídel, které vzniklo z potřeby nevyhazovat starý chléb a později se z něj stává nostalgická pochoutka, kterou si doma rádi dáme k snídani nebo k večeři. Vyzkoušejte také náš recept s postupem.
Dvoubarevná bábovka z plechu připravená podle receptu s postupem spojuje vláčné hrnkové těsto s rumovými rozinkami, vanilkovou i kakaovou vrstvou a díky pečení v menším pekáčku si udrží výšku i krásnou vláčnost.
Štrúdl je naprostá klasika, ale tahle verze vypadá mnohem slavnostněji. Vyzkoušejte také tento věnec z listového těsta.
Komu by nechutnal štrúdl? Jde o jednoduchý dezert, který jde ale připravit na spoustu způsobů – jako tento makový se švestkami podle našeho receptu s postupem.
K cuketovým medailonkům se hodí i obyčejné vařené brambory (já například dělám v páře) a domácí tatarská omáčka. Je to vynikající jídlo.
I když název napovídá něco jiného, francouzské brambory jsou klenotem hlavně české kuchyně. Připravte si je i vy.
Karbanátky s majoránkou a libečkem podle receptu s postupem. Tradiční pokrm v lehce netradiční, bylinkové úpravě.
Sekaná je maso, které potěší všechny české strávníky milující českou kuchyni. Připravte si ji doma i vy, nebudete litovat.











