Cuketa se dá připravit na mnoho způsobů. Tentokrát si ji uděláme jako řízek v trojobalu. Maso v ní necháme v podobě šunky, případně šunku vynecháme a dostaneme verzi pro vegetariány. Přečtěte si recept s postupem krok za krokem.
Nevíte, co se zbytky, které máte v ledničce? Připravte si zapečené šunkofleky – taková jednoduchá recyklace chutí z ledničky. Stačí vám těstoviny, nějaká uzenina, sýr, vejce a koření.
Sekaná je klasika české kuchyně, určitě vyzkoušejte tuto variantu se sýrem podle receptu s postupem krok za krokem. Nejen, že si pochutnáte, navíc budete mít vystaráno na několik dní.
Znáte sýrové kuličky? Jestliže ještě ne, tak to se musí napravit. Zkuste si je připravit s naším receptem, kde krok za krokem zjistíte, jak na to.
Tahle klasika je léty osvědčená. Usmažte si báječné vaječné řízky nebo jestli chcete smaženky. Přejeme dobrou chuť.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zeleninovou polévku s vydatnými a sytými drožďovými nočky, které jsou skvělou závářkou k zelenině.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na rychlou večeři ze zbytků zvanou smaženka nebo také vajíčkový řízek.
Květák je nejen zdravý, ale také výborný. Vyzkoušejte tyto květákové placičky s výborným šťouchaným bramborem.
Plněné papriky nikdy nezklamou. Užijte si jejich chuť kdykoliv chcete, uložte si náš recept a rozhodně si pochutnáte.
Nevíte co s meruňkama? My vám poradíme – uvařte si výborné meruňkové knedlíky, které lze použít jako hlavní jídlo i dezert.
Plněné žampiony se šunkou a sýrem na špejlích. Křupavý trojobal, šťavnatá náplň a rychlá příprava pro každou příležitost, kterou hravě zvládnete podle receptu s postupem krok za krokem.