Vitacitové řezy jsou osvěžujícím ovocným dezertem s nostalgickým nádechem. Pojďte si zavzpomínat s námi a tímto snadným receptem! Prohlédněte si recept s postupem na vitacitové řezy.
Pro milovníky tvarohových zákusků a dezertů: Výborné míša řezy doplněné jahodami. Hodí se třeba jako dezert po nedělním obědě. Se skvělým kafíčkem a neslazenou šlehačkou je to dokonalá sladká tečka. Prohlédněte si recept s postupem na jahodové míša řezy.
Obdivuhodně rychlý a chutný dezert z několika málo surovin vás příjemně osvěží a zažene chuť po sladkém! Prohlédněte si recept na pomerančový krém ve skleničce.
Kakaová roláda v prostém slova smyslu. Nadýchané těsto, tvarohový krém a výborné čokoládové sypání. Není potřeba nic víc dodávat. Prohlédněte si tento recept s postupem a upečte ji hned pro svoji rodinu.
Tato bublanina není jen obyčejným moučníkem – je to srdcová záležitost, která provoní váš domov. Udělejte radost celé rodině! Prohlédněte si recept s postupem na tvarohovou bublaninu s kompotovanými mandarinkami a malinami.
Jednoduchý moučník s čokoládovou chutí, který je doplněný tvarohovým krémem. Díky krému je krásně vláčný, uvidíte, že na stole dlouho nevydrží.
Příprava tohoto koláče sice může na první pohled působit složitě, ale s trochou trpělivosti zvládne tento recept i začátečník. Prohlédněte si recept s postupem na koláč s makovým tvarohem.
Dezert Čokoládový kužel přináší dotek luxusu a elegance na váš stůl a snadno se stane tradiční součástí každého slavnostního pohoštění. Prohlédněte si recept s postupem na čokoládový kužel.
Tento koláč je skvělý dezert plný svěžesti a chuti. Tvarohový krém je nádherně jemný, zatímco borůvky a citron dodávají osvěžující kontrast. Prohlédněte si recept s postupem na borůvkovo-citronový koláč s tvarohovým krémem.
Lahodná citronová roláda s tvarohovou náplní, která má švýcarský původ. To napovídá vysokou kvalitu dezertu, který stojí za vyzkoušení. Prohlédněte si recept s postupem na švýcarskou rolku s citronovou a tvarohovou náplní.
Prohlédněte si recept s postupem na Andělčiny koláčky z kynutého těsta a tvarohovo pudinkovým středem. Jsou tak dobré, že se rozplývají na jazyku.