Pudinkáče – to je oku lahodící moučník, který božsky vypadá a ještě lépe chutná. Bohatá krémová náplň ve spojení s kynutým těstem.
Ořechové řezy Mraky – nazývané také jako Baku dezert mají základní ingredience ořechy a čokoládu, co z nich dělá přirozeně bezlepkový slavnostní dezert nebo dort plný intenzivní chuti . Prohlédněte si recept s postupem na Ořechové řezy s několika druhy krémů.
Máslový krém s vanilkou na dort: Jeho textura je jemná jako obláček, chuť bohatá a sladká, ale ne přeslazená, a vanilkové aroma vás okamžitě přenese do cukrářského nebe. Prohlédněte si recept s postupem na dortový krém plný máslové a vanilkové chuti.
Vánoční medová kolečka – Vánoční cukroví s chutí medu a vanilkového krému. Po naplnění krémem kolečka krásně zvláční a připomínají pravý medovník, ale jsou ještě chutnější.Prohlédněte si recept s postupem na Medové dortíky – sladké pokušení.
Domácí listové těsto je uměním samo o sobě, a jakmile ho jednou vyzkoušíte, zjistíte, že se stane vaší oblíbenou volbou Prohlédněte si recept s postupem na kornouty z domácího listového těsta s vanilkovým krémem.
Tato roláda není jen obyčejným dezertem, je to malý kulinářský zážitek, který spojuje tradici vosích hnízd s lehkostí rolád. Prohlédněte si recept s postupem na roládu alá vosí hnízda.
Tento osvěžující pomerančový nádech dodá koláči jedinečný charakter! Určitě se stane jedním z vašich oblíbených dezertů. Prohlédněte si recept s postupem na koláč s krémem a pomerančovou náplní.
Péřová buchta s jahodami vyniká svojí jemností a křehkostí. Skvěle si na ni pochutnáte, ať jste právě kdekoliv a s kýmkoliv. Prohlédněte si recept s postupem na péřovou buchtu s jahodami, pudingem a zakysankou.
Tradiční české karamelové větrníky s vanilkovým a karamelovým krémem. Opravdová cukrářská pochutina, kterou je Česko proslavené. Prohlédněte si recept s postupem na karamelové větrníky.