Chutney, neboli remuláda dodá některým pokrmům teprve ten správný šmrnc. Jako příloha je hlavně v létě ke grilovačce nepostradatelná. Prohlédněte si recept na Cibulové chutney s čerstvým tymiánem.
Rajčatové čatní: Samotný proces vaření chutney je aromatickým zážitkem – směs voní po koření, cibuli a jemně nakyslém sladovém octu. Prohlédněte si recept s postupem na chutney ze zelených rajčat.
Lahodná pomazánka z manga a sýru je velmi chutná, lehce nasládlá pomazánka s indickým nádechem vhodná pro gurmány. Prohlédněte si recept s postupem na Lahodnou pomazánkuz manga a sýru: Jednoduchý recept pro gurmány
Cibulové čatní není jen obyčejný doplněk k jídlu. Ale zároveň promění jídlo v gurmánský zážitek. Recept s postupem na cibulové čatní.