Zavzpomínejte si s námi na sladké dětství. Retro dezert v podobě indiánků s jahodovým vitacitem vám navodí nostalgickou náladu a třeba si je také doma připravíte.
Rakvičky, jako cukrářský skvost, lze jednoduše připravit i doma. A bez nutnosti speciálních formiček. Že jsou nejlepší rakvičky z cukrárny? Určitě ne – vyzkoušejte je upéct doma. Recept není tak složitý, jak by se mohlo zdát.
Povedené listové těsto je u kremrolí základ, proto si připravíme to své domácí a naplníme ho bílkovým sněhem. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kremrole z domácího listového těsta, které je nenáročné na ingredience a je trochu jednodušší než bývalo původně.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na odpalované banánky s krémem, šlehačkou a čokoládou a upečte na slavnostní stůl dezert jako z prvorepublikové cukrárny.
Připravte opravdu něco slavnostního. Vyzkoušejte šlehačkové věnečky. Je to trochu věda, ale s naším receptem to zvládnete.
Cítíte se na něco složitějšího? Vyzkoušejte mini-větrníky z odpalovaného těsta. Tyto mini dezerty udělají všem ohromnou radost a přijdou k chuti.
Šátečky se žloutkovým krémem jsou neodolatelné, lehké a jemné pečivo. Chutnají skvěle například ke kávě. Upečte je podle tohoto jednoduchého postupu.
Máte chuť na zdravou a netradiční, ovšem vynikající podobu oblíbených marshmallows? Do výroby těch našich pusinek můžete s trochou opatrnosti zapojit i děti! Budou to mít jako prázdninový zážitek.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na sladké retro s vůní punče a zkuste si upéct tyto punčové řezy. Sami uvidíte, že vůbec nejsou tak náročné, jak vypadají.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na variabilní kremrole z domácího těsta, které můžete naplnit náplní kterou si sami zvolíte. V receptu náplň z bílkového sněhu a vanilkového krému.
Větrníky vypadají na přípravu velmi složitě. Stačí ale dodržet pár pravidel a zvládnete je i vy. Vyzkoušejte náš recept.