Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Vepřové tajemství v hedvábí a připravte tento vepřový závitek s rýží. Můžete si jej přizpůsobit dle svých možností a chutí.
Vepřové maso zapečené s bramborami a cibulí je oblíbenou klasikou. Spojuje v sobě šťavnatost masa s jemností brambor a vůní dozlatova opečeného sýra, který krásně zvýrazní chuť, zvolíte-li kvalitní a vhodný (například čedar). Takovýto pokrm se skvěle hodí pro dny všední i sváteční.
I z vepřového masa můžete připravit luxusní plněné ptáčky. A já vám tentokrát ukážu, jak připravuji vepřové ptáčky na smetaně. Prohlédněte si recept s postupem a přidejte si k nim výtečný mrkvový knedlík!
Ačkoliv okurkových salátů a jejich variant je nespočet, není okurkový salát jako okurkový salát. Připravila jsem další variantu a použila některé suroviny, které třeba do salátu obvykle nedáváte. Vyzkoušejte tento recept.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Falešného vepřového ptáčka s rýží a salátem, připravte si tento skvělý a nenáročný oběd pro svoji rodinu.
Hlávkové zelí je jedním z nejstarších druhů pěstované zeleniny. Jeho historie sahá až do starověkého Říma a Řecka. Připravte si s námi dva recepty ze zelí: Křupavé zelné placky a dušené zelí s bramborem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na bouchačkový salát – salát z bouchaných brambor v podobě rozmačkaných čipsů. Vyzkoušejte ho a překvapte svoji rodinu a přátele.
Pokud plánujete oslavu, romantickou večeři nebo jen hledáte dokonalý doplněk k vínu, prohlédněte si recept s postupem na tyto luxusní jednohubky!
Kuřecí maso je v kuchyni velmi oblíbené, protože je křehké, měkké a nepotřebuje dlouhou přípravu. Kuřecí maso je variabilní a lze z něj připravit…