Dokonale vláčná, nadýchaná a jednoduchá buchta s tajnou ingrediencí. Prohlédněte si recept s postupem a zjistěte, o co jde!
Základem klasických lívanců je těsto, které se skládá z mouky, mléka, vajec a špetky soli. V našem receptu jej ale obohatíme. Připravujeme si jablečné lívance. Jsou šťavnaté a děti je milují.
Vynikající pokrm z vepřových kotlet připravených na jedinečné omáčce z podmáslí s cibulí. Podáváme s bramborovou kaší. Prohlédněte si recept s postupem na vepřové kotlety na podmáslové omáčce.
Velmi specifická variace ovocné bábovky, ve které se skvěle mísí různé svěží a sladké chutě. Ideální volba na nedělní odpoledne. Recept na malinovou bábovku s mléčnou čokoládou a kokosem – zasněžená bábovka. Prohlédněte si recept s postupem na citronovo-malinovou bábovku.
Jednoduchý recept na neobvyklý švestkový koláč, který obsahuje zajímavé ingredience. Díky tomu je krásně vláčný a velmi chutný.
Připravila jsem si podle receptu drobenkový koláč s rebarborou a jahodami: Prohlédněte si recept s postupem na rebarborovo-jahodový koláč s drobenkou.
Moka dort je ideálním dezertem pro všechny příležitosti, od rodinných oslav po formální večeře. Kombinuje chutě kávy, čokolády a máslového krému.