Snadný a rychlý recept s postupem, který si oblíbíte zejména v době, kdy nemáte moc času. Kuřecí prsa na slanině zůstávají šťavnatá a lahodná!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto vynikající šťavnatou pochoutku s vůní ohně a uvidíte, že i z pár obyčejných surovin jde vyrobit vynikající masovou lahůdku.
Aromatický rozmarýn dodává masu krásnou vůni, brusinky přinášejí jemnou sladkokyselou kontrastní chuť. Prohlédněte si recept s postupem na vepřový steak z kotlety!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na přípravu zvěřinového masa a to špízů z divočáka, které vám přinesou neskutečný gurmánský zážitek.
Už jste si někdy doma vařili oběd, který by se v klidu mohl podávat v michelinské restauraci? Prostě vypadající kuřecí stehno na česneku a bylinkách s bramborovým fondánem zvládnete i doma. Stačí, když si prohlédnete recept s postupem!
Výborné a křupavé domácí preclíky, které jsou ozvláštněny rozmarýnem. Vyzkoušejte je, bude je milovat celá rodina. Jsou krásně křupavé, ale uvnitř vláčné – přesně takové, jaké mají být.
Velmi lahodný a snadný recept, který zvládne naprosto každý. Prso pouze opečeme na pánvi a zvlášť si připravíme žampionovou rýži. Do 30 minut hotové.
Focaccia je nejen tradiční součástí italských pekáren, ale také oblíbeným pečivem po celém světě. Díky její variabilitě se dá připravit na stovky způsobů. Prohlédněte si tento autentický recept s postupem na italský domácí chléb provoněný olivovým olejem.
Vepřových rolád existuje velké množství, ale ta dokonalá rozhodně zapadá do tohoto receptu. V kombinaci s tradiční oravskou slaninou a bylinkami je opravdové gastro unikum. Recept s postupem uvidíte zde.
Tradičně netradiční smažený kapr, který byl naložený v mléce a citrónu a není cítit rybinou. Základem k úspěchu je dobře kapra naložit a pak ochutit trojobal.
Správně připravené maso zůstane šťavnaté a omáčka svou plnou chutí dokonale doplňuje jeho intenzitu. Prvotřídní dobrota! Prohlédněte si recept s postupem na hovězí steak s liškovou omáčkou a hranolkami.