Česnekové brambory z trouby – zmizí z plechu dřív než řeknete dobrou chuť. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na křupavé a voňavé potěšení pro vaši rodinu a upečte v troubě k večeři tyto vynikající česnekové brambory.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Křupavé olivové pochutnání s bylinkami a upečete výborný snach k sýru a vínu na posezení s přáteli.
Vepřová žebra byla dříve neprávem považována za méně hodnotný kus masa. Ve 20. století se však, zejména díky rozvoji mechanického chlazení, stala vyhledávanou delikatesou.
Pokud se chcete v kuchyni vytáhnout v tom nejlepším světel, prohlédněte si recept s postupem na telecí steaky Porterhouse!
Králík braillon je neobyčejně lahodné a jemné jídlo, které si zamilujete pro jeho bohatou chuť podle francouzské receptury. Prohlédněte si ji i s postupem a podlehněte králičímu masu!
Snadný a rychlý recept s postupem, který si oblíbíte zejména v době, kdy nemáte moc času. Kuřecí prsa na slanině zůstávají šťavnatá a lahodná!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto vynikající šťavnatou pochoutku s vůní ohně a uvidíte, že i z pár obyčejných surovin jde vyrobit vynikající masovou lahůdku.
Aromatický rozmarýn dodává masu krásnou vůni, brusinky přinášejí jemnou sladkokyselou kontrastní chuť. Prohlédněte si recept s postupem na vepřový steak z kotlety!
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na přípravu zvěřinového masa a to špízů z divočáka, které vám přinesou neskutečný gurmánský zážitek.
Už jste si někdy doma vařili oběd, který by se v klidu mohl podávat v michelinské restauraci? Prostě vypadající kuřecí stehno na česneku a bylinkách s bramborovým fondánem zvládnete i doma. Stačí, když si prohlédnete recept s postupem!
Výborné a křupavé domácí preclíky, které jsou ozvláštněny rozmarýnem. Vyzkoušejte je, bude je milovat celá rodina. Jsou krásně křupavé, ale uvnitř vláčné – přesně takové, jaké mají být.