Leopardí buchta s úžasným vzorem. Na první pohled okouzlí vzhledem a chuť je také výborná. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na kynutou leopardí buchtu a připravte tento moučník s divokým srdcem.
Tradiční křehké pracny voňavé kořením obalené v cukru na vánočním stole nesmí chybět. Upečte je podle tohoto postupu krok po kroku.
Velmi snadný jablečný koláč s vůní vanilky se hodí ke kávě, čaji i odpolední svačince. Šťavnatý a lahodný koláč upečete do hodiny podle tohoto receptu s postupem krok za krokem.
Chcete se blýsknout božským dezertem, který vypadá složitě, ale připravíte ho bez zapnutí trouby? Udělejte to jako my a vyzkoušejte báječný nepečený Ambasador.
Nelekejte se vzhledu tohoto moučníku s nebeskou chutí. Jeho příprava není žádná velká věda, a rozhodně jím potěšíte každého svého hosta.
Cukroví, které voní ořechy a vánoční náladou v každém soustu. Zvládnete ho upéct i vy podle tohoto postupu krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tento skvělý a nezapomenutelný retro dezert jako sladký dotek starých časů a vraťte se k ořechovým řezům se žloutkovou polevou.
Svatební koláčky z receptu od mé babičky zaberu čas a vyžadují trpělivost, zvládnete to ale hravě díky tomuto receptu s postupem krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tradiční ořechový dort našich babiček, kde se tradice spojuje s moderním minimalistickým zdobením .
Sakrajda je takový trochu jiný štrúdl. Ochutnejte tento dezert, oblíbíte si ho natolik, že v neděli už nebudete péct nic jiného.
Máte na zahrádce hodně cuket? Tak z nich udělejte Cuketová buchtu s čokoládovou polevou a ořechy podle našeho receptu s postupem krok za krokem.