Fakt, že připravit si jídlo doma představuje zdravou a finančně méně náročnou cestu, je samozřejmě známý. Věděli jste ale, že si můžete sami vyrobit i „maggi v kostkách“?
Dostali jste chuť na něco lehkého, luxusního a sytého zároveň? Přesně takový je tento recept na jarní kuřecí prso s fantastickým petrželovým pyré a bílým chřestem. Pusťte se do toho s naším receptem s postupem krok za krokem.
Retro klasika porevoluční gastronomie, na kterou někdo nedá dopustit a jiný ji opovrhuje. Patřím k prvnímu táboru, proto ji si můžete připravit podle mého receptu krok po kroku.
P5írodní kuřecí plátek se žampiony patří k retro receptům s odkazem na 90. léta. Připravte ho elegantně, chutně a moderně podle tohoto postupu krok po kroku.
Jednoduchý trik k vytvoření dokonalého kuřecího řízku jako z restaurace vás překvapí. Vaše večeře už nikdy nebude stejná jako dřív.
Kuřecí čína plná zeleniny a orientálního koření přijde k chuti všem milovníkům asijské kuchyně. Připravte ji jednoduše podle receptu krok po kroku včetně vychytávek k přípravě.
Klasika, která nestárne. Pohlreich sice plátek s broskví nemá zrovna v oblibě, my ostatní ale jo. A vždy si na něm pochutnáme.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou obměnu klasického řízku, kde místo klasického trojobalu použijte na kuřecí řízky bramborové těstíčko.
Vyzkoušejte kombinaci, na kterou nezapomenete. Naložené vepřové a kuřecí maso se k sobě hodí a olizovat až za ušima se bude celá rodina.
Výborná a rychlá večeře s nádechem te-mex kuchyně. Připravte si do hodiny kuřecí směs v pikantní zeleninové omáčce podle tohoto jednoduchého postupu.
Šťavnaté a krásně propečené maso, takové najdete v kuřecí roládě, která se peče ve formě srnčího hřbetu. Ochutnejte i vy tuto dobrotu podle postupu krok za krokem.