Focaccia je nejen tradiční součástí italských pekáren, ale také oblíbeným pečivem po celém světě. Díky její variabilitě se dá připravit na stovky způsobů. Prohlédněte si tento autentický recept s postupem na italský domácí chléb provoněný olivovým olejem.
Recept na přípravu guláše na maďarský způsob. Pomalu připravovaný, chuťově výrazný s variací knedlíků. Tento výborný guláš se silnou omáčkou pečeme v troubě.
Prohlédněte si recept s postupem na Fazolový guláš po mexicku – jídlo plné bílkovin. Chutný a vydatný pokrm, který si zamilujete.
Pokud si nevíte rady s občerstvením na následující večírek či rodinnou sešlost, zpozorněte! Tyto excelentní a moderní jednohubky ohromí všechny hosty. Prohlédněte si recept s postupem na rohlíčky z listového těsta plněné čímkoliv.
Kombinace těstovin tagliatelle a orestovaných krevet. Hlavní chod, který připravíte do 30 minut. Je lehký na přípravu a vtáhne vás do středomořské kuchyně.
Pro milovníky pizzy, kteří by si rádi připravili pikantní salámovou pizzu doma. Není snad nikdo, kdo by čas od času neměl chuť na pizzu – dnes si ukážeme recept na domácí pizzu pepperoni. Chutná lépe než pizza z obchodu.
Máte chuť na lehký vyladěný salát s umeoctem? Připravte si salát s okurkou, rajčaty a cibulí podle našeho receptu. Skvěle se hodí například k sekané.
Rádi byste si připravili domácí rajčatovou polévku, ale neznáte postup a recept? Zkuste si uvařit rajčatovou polévku podle našeho jednoduchého a rychlého receptu, se sýrovým sendvičem – ve článku naleznete i video postup.
Recept, ingredience a postup na plněný máslový croissant míchanými vejci, proscuittem a chedarem. Rychlá a chutná snídaně nebo svačina, plná barev a kombinací sladkých a slaných chutí.
Připravujeme si plněné domácí pečivo z listového těsta. Hlavními ingrediencemi jsou pesto z medvědího česneku, sýr feta a rajčata. Prohlédněte si recept a upečte tuto svačinku s námi.
Česká smaženka má nenahraditelné místo v naší tradiční kuchyni. Skoro každý ji zná a téměř každý vyzkoušel. Čas od času si ji rádi uděláme jako rychlou večeři nebo svačinu. Připomeneme Vám recept a postup. Opět si pochutnáte.