Prohlédněte si recept s postupem na Rychlý a snadný karamelový krém, ze 2 ingrediencí, který se vám jen tak nerozteče – stabilní a moc lahodný. Už možná nikdy nebudete pracně vyrábět jiný.
Recept na výbornou rybu: Restovaná treska tmavá na přepuštěném másle. V hlavní roli rajčata, kapary, opečené brambory – jednoduché, rychlé a lahodné.
Základem klasických lívanců je těsto, které se skládá z mouky, mléka, vajec a špetky soli. V našem receptu jej ale obohatíme. Připravujeme si jablečné lívance. Jsou šťavnaté a děti je milují.
Hlavní chod do 30 minut – masové kuličky s parmezánem se výborně hodí k nasládlé rajčatové omáčce. Provensálské koření chuť ještě zintenzivní. Jednoduchá mňamka.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Odlehčený vajíčkový salát bez majonézy, svěží a výbornou svačinku, kterou budete milovat i jako zdravou večeři, jelikož je svěží a lehká.
Pro milovníky vietnamské kuchyně a rychlých receptů na hlavní jídla do 30 minut. Recept na mleté na zelených fazolkách se sezamovými semínky a rýží. Úžasně aromatické jídlo.
Velmi snadný a chutný pokrm k obědu, který zvládnete připravit do 30 minut kompletně. Krémová omáčka se skládá z vývaru, smetany a parmezánu. Já mám ráda intenzivní chutě a přidávám i medvědí česnek.
Prohlédněte si recept s postupem na rychlou roládku z pečenky, kterou můžete udělat i na sporáku a naplnit. Výborný krém z lískových oříšků. Pohoštění pro nečekanou návštěvu máte hotové než řeknete švec.
Slané vafle získávají na popularitě a díky tomuto receptu s postupem připravíte snadno sýrové vafle s volským okem a zeleninou. Jde o skvělý pokrm ke svačině nebo jako brunch.
Recept na moderní zeleninový salát jako hlavní jídlo: Zeleninový salát s opečenými noky, mozzarellou a grilovanými kuřecími prsy s provensálským kořením.