Slavnostní dezert známý už z dob první republiky peče asi každá domácnost. Zkuste tento recept s postupem krok po kroku na noblesní hraběnčiny řezy s jablky a tvarohem.
Někdy se tomuto dezertu říká střecha, jindy pyramida. Chtěli byste připravit něco dobrého, ale nechce se vám péct? Vyzkoušejte nepečenou střechu z bebe sušenek s tvarohem a banánem.
Dopřejte si kynuté koláče jako od babičky. Tyhle s perníkovou drobenkou, tvarohem a jahodami se přímo rozplývají na jazyku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na babiččiny kynuté koláčky s tvarohovou náplní, zdobené jen drobenkou nebo povidly s drobenkou. Pokud nemáte rádi povidla, mlžete použít i jiný hustý džem.
Nadýchané bavorské vdolečky vyžadují čerstvé droždí a trpělivost. Usmažte je podle tohoto receptu a pochutnejte si na tomto tradičním pečivu.
Tahle klasika se nikdy nepřejí. Pokud jste ji ještě nezkoušeli doma, tak byste určitě měli. Míša řezy jsou národní poklad a nejlépe chutnají vychlazené.
Dvoubarevný koláč se strouhaným těstem zaujme každého milovníka sladkého. Čeká na vás tvaroh ve spojení s broskví a chutným těstem. Prohlédněte si tento recept s postupem a ukažte své cukrářské umění!
Lehký letní zákusek s ovocem a svěží želatinou z pudinku vyrobíte jednoduše podle tohoto receptu s postupem krok po kroku. Zkuste tentokrát jako ovoce použít kiwi, nebudete litovat.
Linecký koláč s ovocem a tvarohem miluje celá naše rodina! Upečte ho snadno podle tohoto receptu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Svatební koláčky trochu jinak a upečte si je i mimo svatbu jako malinké šátečky plněné oblíbenou náplní.
Meruňkový koláč, to je léto na talíři. Jeho chuť vás přenese na venkov, do doby, kdy se vše peklo doma a vonělo po celém domě. Tento koláč není jen tak obyčejný, ale díky dvěma vrstvám těsta a krémové náplni vás překvapí svou bohatou chutí a texturou.