Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na cuketové pokušení s hermelínovým srdcem a uvařte tento krásný a chutný letní obídek pro svoji rodinu.
Karbanátky bez masa? Prohlédněte si skvělý recept s postupem na tyto houbové a pochutnejte si na pokladu českých lesů!
Čevapčiči po česku, tak jak ho připravujeme u nás doma. Balkánské kořeny nezapře, ale dnes už je to spíše český evergreen mezi jídly. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na balkánské kouzlo v každém soustu a uvařte pro svoji rodinu toto oblíbené jídlo – čevabčiči.
Víte, jak na to, aby vaše karbanátky nebyly vysušené, ale naopak šťavnaté, přičemž by neplavaly ve zbytečném množství tuku? Prohlédněte si recept na kefírovo – masové karbanátky.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Červený sen s karbanátkem a uvařte pro svojí rodinu skvělý oběd s vůní domova s libovolnou přílohou, kterou máte všichni rádi.
My Češi milujeme hlavně karbanátky, tak si pojďme připravit jedny netradiční v troubě. Kvalitní hovězí maso je přímo pramenem živin.
Cibulové karbanátky jsou pokrmem oblíbeným v mnoha zemích. Cibule jakožto hlavní surovina v nich bývá kombinována s dalšími ingrediencemi, jako jsou brambory, vejce či strouhanka.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zdravou variantu masových karbanátků – Bylinkové zelenáče neboli špenátové karbanátky pečené v troubě s Mozarellou.
Nejlepší kapustové karbanátky jsou ty smažené a ještě vylepšené uzeným masem. Přílohou byly tentokrát brambory s pažitkou a domácí křenové zelí.
Snadné karbanátky, které připravíme za 10 minut. Celý pokrm je do 25 minut hotový. Díky čerstvým bylinkám mají svěží chuť.
Nejen pro milovníky karbanátků, ale i pro ty z Vás, kteří si rádi připravíte karbanátky jiným způsobem než smažením. Zkuste recept na zdravé pečené karbanátky. Připravené z kapusty a uzeného masa. Pečené karbanátky v troubě jsou zdravější než ty smažené.