Jemné plíčky a srdce na smetaně jsou v tomto podání fantastické! Díky receptu, předávaného po generace, si skvěle pochutnáte.
Připravte si doma kančí se šípkovou omáčkou a kynutým knedlíkem. Uvidíte, že i letité pokrmy mají něco do sebe. Pochutnáte si. Prohlédněte si recept s postupem na Slavné kančí se šípkovou.
Nová moderní varianta kapra na černo je Kapr pečený na sladko. Vyzkoušejte tuto novou chuť a jako příloha by stačila klidně zelenina upečená s kaprem. Prohlédněte si recept s postupem na Kapra pečeného na sladko – kulinářský zážitek.
Připravte si výborný Kaldoun a nemusí to být nutně jen na Svatomartinské menu. Tato verze je sytá, ale neobsahuje příliš mouky a je bez smetany.
Recept na hovězí guláš s mrkví – je ideální nejen na běžný oběd, ale také na slavnostní příležitosti, kdy chcete pohostit přátele něčím opravdu poctivým. Prohlédněte si recept s postupem na hovězí guláš s mrkví.
Tradiční polévka s jednoduchým postupem a seznamem ingrediencí. Kaldoun může být uvařen z jakékoliv drůbeže, nejen z husy. Je to snadné.
Prohlédněte si recept s postupem na hovězí na víně s kořenovou zeleninou. Elegantní a chutný recept na hovězí na červeném víně s kořenovou zeleninou. Připravte nezapomenutelný zážitek na talíři!