Tento recept na trhané zelí s citronem je příkladem jednoduchosti a praktičnosti, přitom však zaručuje ohromující chuťový zážitek. Skvělá příloha nebo i jako lehký salátek.
Zelí najdeme ve variantě bílé, zelené, fialové nebo červené. Jeho chuť pak může být mírně hořká až sladká. Díky této rozmanitosti, lze kombinovat s dalšími ingrediencemi a je možné vytvořit různé varianty chutných salátů.
Prohlédněte si recept s postupem na jarní zelný salát se šunkou a cibulkou. Dále budete potřebovat salátovou okurku, česnek, kopr a bílý jogurt.
Jak si doma uvařit tu nejlepší čínu? Budete potřebovat zelí a další barevnou zeleninu. Náš recept je na čínu na český způsob, kde ideálně propojujeme české a asijské chutě. Recept i s video postupem a vypsanými ingrediencemi, které budete pro přípravu potřebovat.
Zelí s křenem podle receptu, který máme od babičky a dědí se v naší rodině po generace. Křenové zelí má ostřejší chuť a je to skvělá příloha. Recept a postup na přípravu této pochoutky.
Prohlédněte si recept s postupem našich babiček na zelné listy plněné vepřovým mletým masem a rýží. Původní recept na tyto rolky je znám jako Sarma.
Kvašené zelí je velmi zdravé, obsahuje přirozená probiotika a má pozitivní vliv na organismus. Kromě toho je moc dobré a hodí se jako příloha nebo i součást řady pokrmů. Recept: Kvašené zelí alias kysané zelí, základní recept