Meteník se zelím, neboli středověký chléb pro chudé z venkova, je skvělým tradičním pokrmem z této doby. Jednoduché a rychlé! Prohlédněte si recept s postupem na meteník s kysaným zelím.
Prohlédněte si recept s postupem na domácí čalamádu. Domácí čalamáda je vysoce variabilní a zdravá příloha k různým pokrmům. Připravte si podle tohoto receptu vynikající čalamádu na zimu.
Příprava zelného salátu je snadná a výsledek potěší svou svěžestí a chutí. Tento jednoduchý zelný salát s octovou zálivkou je ideální volbou, když chcete připravit něco rychlého, chutného a zdravého jako přílohu.
Holubky, neboli plněné zelné listy, jsou ideální pro rodinné večeře a slavnostní příležitosti, kdy chcete připravit něco výjimečného. Tento pokrm je skvělou volbou pro všechny, kteří chtějí připravit něco výjimečného a zároveň chutného.
Zelný koláč upečený z palačinek, dušeného zelí a zálivky ze zakysané smetany. Každá palačinka je pomazaná sýrem Ricotta. Prohlédněte si recept s postupem na zelný koláč z palačinek.
Prohlédněte si recept s postupem na sváteční salát. Sváteční zeleninový salát se šunkou, vaječnou omeletou a vařeným kuřecím masem je skvělá a lehká večeře, příloha nebo předkrm.
Vyberte si ze tří různých receptů na zelný slaný koláč z kefíru a upečte ten podle vás nejlepší. Nebo prostě zkuste všechny! Prohlédněte si 3 recepty s postupem na zelný koláč s kefírem.
Jednoduché a výtečné hlavní jídlo z těstovin, čerstvého zelí a opečené slaniny. Oblíbená selská kombinace surovin naslano i sladko. Recept na flíčky se zelím.
Vyzkoušejte tento lahodný kastrol a užijte si skvělou večeři s rodinou. Zapečený kastrol se zelím, mrkví a mozzarellou.