Tento božský dezert rozhodně stojí za ochutnání. Kombinace ořechů, vanilky, kakaa – a to všechno na lehoučkém piškotu. Mňam!
Tento dezert vám možná nebude připadat nijak nový – vypadá totiž stejně jako klasické želatinové moučníky. Chuť je podobná, jen místo želatiny je použita polská galaretka
Zbyly vám bílky z vaření či pečení a nevíte co s nimi? Nevyhazujte je ani neodkládejte na později do ledničky. Upečte rovnou štafetky, sladký dezert za nedělním obědem.
Tento dezert je pro milovníky známého cukrářského zákusku – likérové špičky. Akorát se tentokrát podíváme na trošku neobvyklou přípravu – do kelímku nebo do skleničky. Likérová špička je dezert pro opravdové mistry. Vyzkoušejte o něco jednodušší recept do kelímku.
Dezert z limonády? Proč ne. Vyzkoušejte tyto lahodné fanta řezy s kakaovým korpusem a limonádovou polevou. Uvnitř tvarohový krém.
Někdy se tomuto dezertu říká střecha, jindy pyramida. Chtěli byste připravit něco dobrého, ale nechce se vám péct? Vyzkoušejte nepečenou střechu z bebe sušenek s tvarohem a banánem.
Máte rádi mandle v kombinaci s vanilkou a smetanou? Pak nás za náš recept budete milovat. Obě tyto dokonalé suroviny se totiž dokonale spojují v norském tradičním…
Raffaello kuličky jsou mňamka. A co víc – jsou naprosto jednoduché. Vyzkoušejte tento „primitivní“ recept i vy.
Vrcholící léto nám přináší i stromy plné švestek. A pokud už máte za sebou bublaniny, knedlíky a další švestkové buchty, zkuste tento nepečený cheesecake. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na švestkový cheesecake – stačí zralé švestky a pár ingrediencí.
Rychlý 15-ti minutový nepečený dezert spojující chuť tiramisu a piškotové rolády. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na lehký nepečený zákusek jako z kavárny.
Pokud máte rádi dezert špičku, zachutná vám i tento koňakový řez. Je to vlastně taková špička v podobě řezů z plechu. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a připravte si tento luxusní a nadýchaný dezert doma.











