Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na znojemský guláš s kynutým pařeným knedlíkem a zkuste uvařit toto v restauracích proslulé české jídlo a sami doma.
Pokud jste dostali chuť na opravdový poklad lesa, prohlédněte si tento recept s postupem na pravý jelení guláš!
V České republice guláš zdomácněl natolik, že ho považujeme za „náš“. Jeho kořeny ale sahají do Maďarska, kde si ho pastevci připravovali v kotlíku nad ohněm.
Patříte mezi milovníky guláše? My rozhodně ano! Ale ruku na srdce, ten pravý, opravdu poctivý, nepatří zrovna mezi jídla „natošup“ hotová a takzvaně „blbuvzdorná“.
Pochutnejte si na gulášové polévce, která je opravdovou rychlovkou díky mletému masu. S naším receptem zazáříte.
Uvařte si klasiku, kterou má rád snad každý. Maďarský guláš si můžete připravit s domácím houskovým knedlíkem nebo k němu přikusovat chleba.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na hovězí gulášek s orientální chutí zázvoru a zkuste srovnat klasiku s moderní chutí guláše.
Hovězí líčka na víně jsou mimořádně měkká a díky správně zvolenému vínu si vychutnáte chuť pravé Francie i u vás doma. Postupujte podle tohoto receptu krok po kroku.
Pokud máte rádi guláš, ale hledáte něco více sofistikovaného, tento je přesně pro vás. Prohlédněte si recept s postupem na tokajský guláš.
Guláš má zajímavou historii a mnoho variant přípravy. Tentokrát jsem vařila guláš na bratislavský způsob s receptem od kamarádky. Jako přílohu houskový knedlík.
Recept na přípravu guláše na maďarský způsob. Pomalu připravovaný, chuťově výrazný s variací knedlíků. Tento výborný guláš se silnou omáčkou pečeme v troubě.