Frgál je valašský poklad, na který by se nemělo zapomínat. Upečte si ho doma podle receptu s postupem krok za krokem, zaručeně si pochutnáte. Dobrou chuť!
Jednoduché sýrové krekry podle tohoto receptu s postupem upečete za malou chvíli a pochutná si na nich celá rodina.
Tyhle košíčky musíte ochutnat, jsou výtečné. A vůbec nejsou složité. S naším návodem košíčky zvládne každý začátečník.
Co je nejlepší, že jsou perníčky měkké ihned po upečení a tak není potřeba čekat celý týden až zvláční.
Právě škrob v pudinkovém prášku dokáže udělat těsto hladší, křehčí a méně lepivé. Proto se pudink používá nejen do cukroví, ale i do sušenek a bábovek, aby dodal pocit jemnosti navíc.
Šlehačkové cukroví je jedním z mála cukroví, které je hned po upečení měkké a časem ještě zvláční. Není potřeba čekat týden, jako je to u některých druhů vánočních receptů.
Vláčná bábovka s rumem, skořicí a višněmi podle receptu s postupem. Navrch čokoládová poleva, která se dobře krájí i krásně vypadá.
Rohlíčky se kdysi dávaly darem zabalené do košíčku s nápisem “Pro štěstí” a rozdávaly se sousedům, dětem i čeledi jako symbol štěstí a hojnosti.
Tvarohové šátečky z tvarohového těsta jsou jemné, křehké a voňavé. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na jednoduché domácí pečivo, které zvládne každý.
Jablečný štrůdl nikdy nezklame, vyzkoušejte tuto verzi v podobě buchty na plech. Je to rychlovka a přímo výborná!
Povidlové kytičky z kynutého těsta spojují jemné těsto a švestková povidla v krásném rozkvetlém tvaru. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vláčné domácí pečivo, které voní po babiččině kuchyni.











