Jestli milujete čokoládu a místo různých jiných dezertů dáte přednost obyčejné buchtě s hromadou čokolády, jste tady na správném místě a určitě si pochutnáte na buchtě podle našeho receptu s postupem.
Hledáte starý zapomenutý recept na nezvyklou a přitom velice chutnou přípravu zelí? Máte rádi spojení sladké a slané chuti? Tak to zkuste ochutnat právě hruškové zelí.
Když les poskytne své dary, je to slast. Trošku na poslední chvíli, ale u nás ještě rostou. Přijměte je a nasbírejte houby a připravte z nich řízky, k tomu brambory a okurkový salát.
Bůček je výjimečné maso a víte, jak nejlépe chutná? Pořádně opečený, s bramborovým knedlíkem a kyselým zelím. Vyzkoušejte!
Šmrncovní salát vypůjčený od sousedů. Teplé brambory nakrájené na kolečka, lehce nasáklé vývarem – přesně takto se vytvoří základ bramborového salátu, který drží chuť pohromadě. Cibule svařená s hořčicí, cukrem a octem dodá salátu správný říz
Vyzkoušejte lahodný recept pocházející z Řecka – Stifado. Jedná se o výborný pokrm, který můžete servírovat ve všední dny i příležitostně.
Upečte si křupavoučkou kachnu s jablečným zelím a rolovaným bramborovým knedlíkem. Na toto jídlo nikdo nezapomene.
Nevšední pokrm, na kterém si netradičně pochutnáte. Vyzkoušejte smažené býčí žlázy s vídeňským bramborovým salátem, kterému nelze odolat
Slané palačinky slaví v posledních letech úspěch. Díky variabilitě chutí, snadné přípravě a možnosti využít i zbytky z lednice se stávají čím dál populárnějšími. Na rozdíl od sladké verze, kterou si vychutnáváme k snídani nebo jako dezert, slanou podobu můžeme připravit k obědu, svačině i večeři.
Vývar, masokostní (drůbeží, hovězí, králičí, vepřový či jiný) nebo zeleninový, patří k tomu nejlepšímu a nejzdravějšímu, co můžeme svému tělu poskytnout.
Prohlédněte si recepty s obrázky a postupy na 6 krát vaječný předkrm, jednohubky nejen na svátky jara a určitě se vám podle nich povede připravit krásný velikonoční stůl.











