Kdo by neznal pařížský dort? Vláčný korpus a legendární krém, to je spojení srovnatelné s božskou manou. Korpus je díky přidání oleje a horké vody vláčný a nadýchaný, zatímco krém je sametově jemný, plný čokolády a smetany. Pusťme se do dortu podle našeho receptu s postupem.
Někdy není nutné věnovat čas zdlouhavému pečení. Vyzkoušejte nepečený ořechový Lázeňský dort – známý také jako Jadran, který vede u nás doma.
Křehká pusinka, smetanový krém a ovoce. Myslíte si, že dezert Pavlova je složitý? Nechte se přesvědčit o opaku naším receptem krok za kroke. Vyzkoušejte mini Pavlova dortíky, které jsou sladké jak pusinky.
Nemáte čas ani váhu? Tak tenhle recept je přímo pro vás. Vyzkoušejte tenhle hrnkový koláč s ovocem a šlehačkovým krémem.
Dezert, který vypadá krásně a elegantně a hodí se jak na speciální příležitosti, tak jen tak. Vyzkoušejte koňakové řezy.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na skvělou ořechovou roládu s cappuccinovým krémem a překvapte své přátele roládou Café moment.
Luxusní plechové provedení dezertu, který všichni známe. Větrník, ale tentokrát jako řezy z plechu. Skvělý klasický retro dezert v jednodušší verzi na plech vylepší každou oslavu. Upéct ho je hračka podle tohoto postupu krok po kroku.
Plát kakaového piškotu, který je naplněný nadýchanou šlehačkou. Žádné složitosti a chuť má lehoučkou jako vánek. Prohlédněte si recept ke kafíčku s postupem krok za krokem na tuto snadnou a rychlou kakaovou roládu. Použijete pouze pár ingrediencí.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na odpalované banánky s krémem, šlehačkou a čokoládou a upečte na slavnostní stůl dezert jako z prvorepublikové cukrárny.
Připravte opravdu něco slavnostního. Vyzkoušejte šlehačkové věnečky. Je to trochu věda, ale s naším receptem to zvládnete.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto moderní variaci na klasické krémeše a upečte si mini krémeše, kulaté a plné krému a šlehačky.