Kefírová buchta je zdravější alternativa k piškotovým buchtám. Dopřejte si jí s tvarohovým krémem, rozhodně si pochutnáte.
Máte rádi karbanátky, ale chtěli byste se pro jednou obejít bez mouky? Není problém! Máme pro vás recept, který jsme nedávno vyzkoušeli. Jako pojivo…
Řízek máme spojený nejen s Vánocemi či nedělí u babičky, ale také s létem a výlety. Ti starší z nás dokonce s dovolenými z dob, kdy dostat se za hranice bylo splněným snem.
Upečte si kefírovou buchtu. Budete překvapeni, jak skvěle chutná. Její příprava je tak jednoduchá, že už nebudete péct nic jiného.
Jednodušší už to být ani nemůže. Dopřejte si lahodnou litou buchtu s tvarohem a mandarinkami, kterou zvládne i amatérský kuchtík.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem a upečte jako zlatou tečku k nedělnímu obědu tuto Kefírovou buchtu. Je vynikající a velmi jednoduchá.
Upečte si buchtu, která je nabitá živinami, a to díky ovoci a kefíru. Vy si pochutnáte a vaše břicho vám poděkuje.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Jednoduchou a chutnou kefírovou hrnkovou buchtu s náplní nahoře a upečte tuto Snadnou Kefírku s korunkou.
Pirohy jsou známé i jako vareniky či pelmeně (dle regionu), jejich historie je propojena s kuchyní východní Evropy. Tato varianta je spíše koláčem, protože se nebudou plnit, jednoduše suroviny smícháte dohromady.
Fantastická bomba nejen pro chuťové pohárky, ale i pro naše zažívání – to je kefír. Věděli jste, že si z něj můžete jednoduše vyrobit báječný smetanový sýr?
Prohédněte si recept s postupem krok za krokem na tuto babiččinou jistotu i moderní zázrak a kdykoliv jen tak pro potěšení si upečte kefírovou buchtu.