Někdy je lepší bezmasá varianta a u těchto karbanátků je to na sto procent. Užijte si květákové karbanátky s bramborovou kaší.
Když les poskytne své dary, je to slast. Trošku na poslední chvíli, ale u nás ještě rostou. Přijměte je a nasbírejte houby a připravte z nich řízky, k tomu brambory a okurkový salát.
Zeleninová pochoutka k masu, karbanátkům nebo jen tak. Plná chutí a vitamínů. V zimě jako když najdete. Recept s postupem krok za krokem na čalamádu a nálev.
Když je úroda cuket, tak najednou nevíme co s ní. Ale máme pro vás zajímavý recept na super hlavní jídlo – smaženou cuketu s okurkovým salátem. To je dobrota.
Retro kempink salát promlouvá vůní dřívějších časů, kdy jste ho jedli z papíru rovnou rohlíkem. Postup přípravy je velmi snadný. Vyzkoušejte i tipy na moderní úpravu.
Lehký rychlý oběd? To je těstovinový salát. Připravte si ho i vy podle našeho recepty s postupem krok za krokem. Je hned hotový a můžete do něj dát všechno, co máte rádi.
Dostali jste chuť na salát, ale nechce se vám u jeho přípravy trávit hodiny? Vyzkoušejte tento jednoduchý šopák. Mňam!
Ačkoliv okurkových salátů a jejich variant je nespočet, není okurkový salát jako okurkový salát. Připravila jsem další variantu a použila některé suroviny, které třeba do salátu obvykle nedáváte. Vyzkoušejte tento recept.
Řízek v trojobalu je sice českou klasikou, ovšem původně pochází z Rakouska, je jedním z nejslavnějších pokrmů. Já mám ráda řízky křehké a hezky měkké, proto je připravuji tímto způsobem dle mého receptu.
Bramborový salát patří mezi krále kuchyně nejen české, ale i například německé, polské či rakouské. Prohlédněte si recept na ten na německý způsob. Můžete porovnat, který vám bude chutnat nejvíce.
vé zelí je košťálová zelenina, jejíž historie sahá až do dob starověkých civilizací. Věřili byste tomu, že jej staří Římané využívali i pro léčebné účely? Prohlédněte si recept na tento nejlepší zelný salát jaký znám…











