Jak již název napovídá, jídlo, které jsme pro vás uvařili dnes, pochází z rakouské kuchyně. Oproti české majonézové verzi je tento vídeňský salát lehčí a lehce navinulý. Základ tvoří kromě brambor také cibule, vývar, kvalitní ocet, hořčice a kapka oleje.
Hovězí líčka na víně jsou mimořádně měkká a díky správně zvolenému vínu si vychutnáte chuť pravé Francie i u vás doma. Postupujte podle tohoto receptu krok po kroku.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vynikající klasickou masovou haši a zjistíte, že i ze zbytků masa lze připravit chutné a lahodné jídlo pro rodinu.
Vepřová panenka v opravdu luxusním provedení. Prohlédněte si recept s postupem na panenku ve slaninovém závoji!
Pokud hledáte recept, který vás přenese zpět do dětství, prohlédněte si tento i s postupem! Voňavý hovězí ořech s mrkví vás chytne za srdce.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na Znojemskou hovězí pečeni a ucítíte chuť Moravy na talíři.
Jednoduchá a výborná omáčka, která je krémová a voní po kopru. Tato snadná česká klasika je velmi oblíbená u všech věkových kategorií. Má několik alternativ přípravy, v tomto receptu jsme jako přílohu zvolili brambory.
Putimské nudličky z vepřového masa mají dlouholetou tradici v jihočeské kuchyni. Prohlédněte si tento recept s postupem a rychle si tuto specialitu oblíbíte.
Vyzkoušejte recept s postupem krok za krokem na švédské masové kuličky se smetanovou omáčkou, bramborovou kaší a brusinkovou marmeládou. Oblíbené jídlo z obchodního řetězce s nábytkem.
Znojemská omáčka s hovězím masem má nezaměnitelný charakter a její tradice sahá stovky let zpátky. Prohlédněte si tento skvělý recept s postupem a pozvěte ke stolu celou rodinu.