Vše ze zahrady hezky do sklenic na později. Třeba i na zimu. Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na zavařené lečo s cuketou a připravte si tento skvělý domácí polotovar na zimu. Pak stačí přidat cibuli, vejce a klobásu a máte oběd plný léta i v zimě.
Palačinky nejen pro všechny malé princezny – to jsou palačinky s kapkou rumu. Ničeho se nebojte, rum se na pánvi vypálí.
Kam se hrabou langoše ze stánku! Langoše podle tohoto receptu s postupem krok po kroku jsou jemné, nadýchané a díky jogurtu nenasáknou při smažení příliš oleje.
Masová směs, která z obyčejných topinek udělá neobyčejné jídlo s mexickým nádechem. Rychlá a snadná večeře nebo pohoštění k pivu v receptu s postupem krok po kroku.
Pudink a kompotované ovoce seženete v jakoukoli roční dobu i v nejzapadlejší večerce. Díky tomu se z tohoto receptu s postupem krok po kroku stává univerzální záchrana pro chvíle, kdy potřebujete rychle něco upéct.
Cuket je v létě všude habaděj. A upéct si z nich buchtu je určitě dobrý nápad. Vyzkoušejte tyhle cuketové řezy pod receptu s postupem krok za krokem.
Bramboráky jsou výtečné samy o sobě. A co teprv, když na nich necháte rozpustit nastrouhaný sýr? To je mňamka, které nikdo neodolá. Zkuste náš recept s postupem krok za krokem.
Cuketa se dá připravit na mnoho způsobů. Tentokrát si ji uděláme jako řízek v trojobalu. Maso v ní necháme v podobě šunky, případně šunku vynecháme a dostaneme verzi pro vegetariány. Přečtěte si recept s postupem krok za krokem.
Prohlédněte si recept s postupem krok za krokem na vláčné a jemné cuketovém řezy, potřené ovocnou marmeládou a zakysanou smetanou smíchanou s vanilkovým cukrem.
Možná ho znáte jako lovecký řízek. Pochází z Německa a připravuje se s výbornou houbovou omáčkou. Prohlédněte si recept s postupem na přírodní Jägerschnitzel se silnou smetanovo-houbovou omáčkou.
Skvělá varianta domácích knedlíků, která chutná s každou omáčkou i gulášem. Žemlové knedle jsou rustikální a téměř zapomenutá pochoutka.