Tento recept na české švestkové koláče je tradičním způsobem, jak si dopřát domácí pečivo s bohatou chutí a jemnou texturou.. Drobenka přidává koláčům křupavý prvek, zatímco švestky dodávají sladkokyselý kontrast
Prohlédněte si recept s postupem na domácí švestkové knedlíky z bramborového těsta. Poctivé domácí švestkové knedlíky v bramborovém těstě. Skvělá sladká dobrota zalitá máslem a posypaná strouhankou a moučkovým cukrem.
Švestkové knedlíky v tvarohovém těstě jsou sladkou klasikou, Příprava je velmi rychlá a snadná oproti bramborovým knedlíkům. Prohlédněte si recept s postupem na švestkové knedlíky s mákem a cukrem.
Litý švestkový koláč, který kyne až na plechu. Prohlédněte si recept s postupem na kynutý švestkový koláč.
Recept na Bramborové ovocné knedlíky plněné švestkami, obalované v máslové strouhance, jsou lahodnou hvězdou mezi ovocnými knedlíky.
Nutričně jsou švestky bohaté na vitaminy a minerály, zejména na vitamin C, vitamin K, draslík a obsahují také mnoho antioxidantů.